Aanbod

Mag ik je begeleiden?

Alle sessies zijn los te boeken, tevens bied ik trajecten aan waarmee we langere tijd samen de diepte in gaan. Tijdens een eenmalige sessie kun je al een goed beeld krijgen wat adem- en lichaamswerk voor je kan doen. Verandering kost tijd, waarbij het ook aankomt op integratie. Datgene wat er aangeraakt wordt, daar waar beweging ontstaat, inzichten die verkregen worden kunnen doorvoelen en daadwerkelijk toepassen in het dagelijks leven. Van binnen naar buiten. Deze methodes zijn geen quick fix, maar verandering op diepgaand niveau. In een traject bied ik je handvatten en tools aan om ademwerk in het dagelijks leven toe te passen.

Vind je het spannend en wil je eerst kennismaken met mijn zachte kracht, zet dan de eerste stap met mijn gratis aanbod

Wees welkom!

1 op 1 Bewust Verbonden Adem sessie

Wil jij aan de slag met je adem? Jezelf onder begeleiding toestaan om alles te mogen voelen, ervaren van wat er is in het moment. Loslaten wat niet meer dient en toestaan waar je meer van wil ervaren. Ik nodig je uit om volledig aanwezig te zijn en blijven in jouw lijf.

Hoe verloopt een ademsessie?

Onder het genot van een kopje kruidenthee bekijken we je hulpvraag. We gaan in op je huidige staat van zijn, je fysieke, mentale en emotionele achtergrond. Waar wil jij aan werken?

Ik nodig je uit middels ademmeditatie te gaan voelen in jouw lijf, te voelen wat er leeft, waar jij graag meer van zou willen ervaren. Zo komen we tot intentie voor de ademsessie.

Ik leg de techniek uit die we inzetten tijdens de sessie en wat je kunt ervaren. Tevens leg ik mijn werkwijze uit.

Vervolgens gaan we naar het actieve gedeelte van de ademsessie. De Bewust Verbonden Adem. Die vervolgt wordt door de integratie fase, de fase waarin je gaat ontspannen. Alle sensaties die naar de opervlakte zijn gekomen krijgen de tijd om in jouw lichaam te integreren.

We sluiten af met ruimte om je ervaring te delen.

Een sessie duurt 120-135 minuten

Tarieven

Losse ademsessie €133,-

Duo sessie € 77,- per persoon

Ademcirkel €55,- per persoon

Ik wil een sessie plannen
water

REGULATE

Mijn nieuwe diepgaande 1:1 traject waarin we samen 6 maanden aan de slag gaan.

Een traject waarin we je zenuwstelsel, je ‘default mode’ en je overlevingsstaten onder de loep gaan nemen en in kaart gaan brengen. We maken een plan op maat!

Waar gaan we nog meer mee aan de slag↓

→PROACTIEF REGULATIE WERK: Je dagelijkse ‘practice’ om je veerkracht te vergroten

→REACTIEF REGULATIE WERK: Tools die helpen in het moment om de druk op je zenuwstelsel te verminderen

→DIEPGAAND RELEASE WERK: Om de onderliggende druk op je zenuwstelsel te verminderen.

ik wil meer weten

Authentic Breath

Het traject waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Voel jij dat je leven authentiek mag zijn?

Dat jij authentiek mag zijn? Een leven op jouw voorwaarden?

Stappen in jouw unieke blauwdruk? Je patronen herkennen en je ontdoen van overtuigingen die je niet meer dienen, je beschermingsmechanismen herkennen, doorvoelen en loslaten? Jij je ruimte van binnenuit naar buiten mag gaan innemen? Meer rust in je hoofd en lijf ervaren? Terug naar meer verbinding met jouw lijf? De te krappe jas uitdoen zodat jij helemaal mag gaan voelen dat je mag zijn zoals je bent. Jouw stap in persoonlijke groei.

ik wil meer weten
water

1 op 1 Somatic Release & Ademwerk

Voorafgaand hebben we contact om af te stemmen of deze vorm van therapie is wat je zoekt en past in jouw proces. Mocht dat zo zijn, dan ontvang je een schriftelijke intake zodat ik de sessie optimaal kan voorbereiden.

Hoe verloopt een sessie?

Onder het genot van een kopje kruidenthee bespreken we de hulpvraag en het intake formulier. We gaan in op je huidige staat van zijn, je fysieke, mentale en emotionele achtergrond. Waar wil jij aan werken of loop je tegen aan?

Ik leg de techniek uit die we inzetten tijdens de sessie en wat je kunt ervaren. Tevens leg ik mijn werkwijze uit.

Middels meditatie en een lichaamsgerichte oefening ondersteunt met adem, brengen we je zenuwstelstel tot rust zodat jij je veilig en ontspannen voelt voordat we aan de sessie beginnen.

Vervolgens gaan we aan de slag met BRTT, met het lichaamsgericht proces, waarbij we de psoas spier gaan aanspreken, zodat jouw lijf opgeslagen spanning, stress en trauma kan/mag gaan loslaten.

Na dit gedeelte is er ruimte voor ontspanning en integratie. Zodat alle sensaties die naar de opervlakte zijn gekomen de tijd krijgen om in jouw lichaam te integreren.

We vervolgen met Ademwerk

We vervolgen de sessie met ademwerk die grotendeels gericht is om het parasympatisch zenuwstelsel te activeren. Je wordt eerst teruggebracht naar diepe ontspanning, vooraleer we nog een laatste lichamelijke release met jouw adem maken.

Ook hierna is er tijd voor ontspanning en integratie.

We spreken na, en er is voldoende ruimte om je ervaring te delen.

Een volledige sessie duurt ongeveer 2,5 – 3u

Tarieven

Trauma release & ademwerk sessie €188,-

Los tarief:

Reiki behandeling €66,- (1uur)

Cupping massage €66,- (1uur)

Human Design e-book €111,-

Human design e-book inclusief reading (1 uur) € 177,-

* Boek je een sessie particulier zijn bovenstaande prijzen inclusief BTW, boek je zakelijk dan zijn deze prijzen exclusief BTW.

* Mogelijk bieden werkgevers budget voor zelfontwikkeling, check vooraf bij je werkgever naar de mogelijkheden.

* Is je financiële budget niet toereikend, maar wil je graag met bovenstaand aan de slag, neem dan gerust contact op om samen naar mogelijkheden te kijken