BREATHE INTO BIRTH

 

ademwerk – adem- & lichaamsbewustzijn – meditatie – visualisatie – ontspannen – voelen – verbinden

BREATHE INTO BIRTH

Omdat bevallen een lijfelijk proces is, vraagt dat om diep contact en afstemming met je lijf. Een lijfelijke voorbereiding en innerlijk werk om je te kunnen overgeven aan dat wat er tijdens de bevalling gebeurt in je lijf.

Breathe into Birth is een online programma waarin die lijfelijke voorbereiding op je bevalling voorop staat. Natuurlik komt er ook heen mentaal proces bij kijken, dus ook daar zoomen we op in.

De weg naar jouw binnenwereld tijdens deze zwagerschap door middel van diep mogen volgen en voelen van je ademhaling en lichaam.

Ademwerk, lichaamsbewustzijn, meditatie, visualisatie en diepe ontspanning vind je terug in dit programma..

.

Een programma waarbij je middels deze technieken je interne veiligheid gaat vergroten en leert waarom dit ZO belangrijk is in dit kwetsbare proces van zwangerschap en bevallen.

.

Verbind met je ademhaling, voel in je lijf, ontdek wat er leeft in jou.

Kom thuis bij jezelf!

Jij gunt jezelf echt tijd voor jou, voor rust, voor diepe ontspanning, voor de weg naar je binnenwereld. Je verdiept het contact én ontdekt de kracht van je ademhaling en je lichaam. Je gaat voelen wat er leeft in jou en wat jij nodig hebt en waar je behoeften en verlangens liggen.

Je wordt meer bewust van je staat van zijn en de staat die je graag wil bereiken, of dat nu meer rust en kalmte is of meer energie. Jij gunt jezelf je dagelijkse momentje om terug te keren bij jezelf, in het hier en nu, in je lichaam te voelen, te ervaren, emoties en sensaties toe te staan. Verbinding te maken met jezelf en je kindje in je buik.

Stil staan bij alle veranderingen in jezelf en je leven tijdens jouw reis naar het moederschap.

Ja, dit wil ik!

Jouw weg naar je binnenwereld tijdens je zwangerschap.

Bevallen is een lijfelijk proces daarom maak jij NU al de weg naar binnen, ga je contact maken met je lijf, je ademhaling, je zijn. Waardoor jij gaat ervaren waar je lichaam op reageert, wat het jou laat voelen en wat er ECHT in jou leeft

Kom je verlangens tegen, worden er behoeften duidelijk, maar raakt het misschien ook wel onzekerheden of zelfs angsten. ALLES is welkom en alles mag er zijn.

Diepe ontspanning wordt uitgenodigd, waardoor verkramping en vastgezette spanning (in welke vorm dan ook) voelbaar wordt en je dit mag doorvoelen.

Vergroot je het contact en het bewustzijn op lichaam en ademhaling, breng je stroming in je systeem.

Omdat je hoofd en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, je gedachten hebben invloed op je lichaam en je lichaam invloed op je gedachten, werken we ook aan mindset.

Omdat je zenuwstelsel aan de basis staat van hoe jij situaties ervaart en hoe jouw staat van zijn is neem ik je mee in het hoe en waarom dit belangrijk is in het proces van bevallen.

Doorlopen we samen de stadia van je bevalling en hoe je hier je lichaam en ademhaling bij kunt inzetten. 

Maak jij tussen de sessies en na dit traject ruimte voor jezelf en jouw welzijn omdat je voelt hoe belangrijk dit is voor jou en je kindje.

“Audri neemt je mee in de fysiologie van de ademhaling en hoe je deze goed en op verschillende manieren kunt toepassen in de zwangerschap en tijdens de bevalling. Tijdens de partnerworkshop legt ze duidelijk uit wat de rol van de partner kan zijn en hoe de partner deze rol op zich kan nemen. De tips van Audri zijn zeer toepasbaar en dit zou iedere zwangere moeten doorlopen om zich goed voor te bereiden op de bevalling!”

“Ik was erg blij dat ik de breathe into birth cursus bij Audri heb kunnen volgen. De lessen waren erg fijn en warm en zorgden ervoor dat ik beter contact kon maken met mijn kindje in de buik, wat in het begin niet lukte door alle stress die ik ervaarde. Ik werd kalmer door de lessen en oefeningen en kon daardoor steeds meer genieten van de kleine en de stress nam af. Tijdens de hele korte en heftige bevalling heb ik telkens geprobeerd terug te gaan naar de ademhalingen, en ook al lukte dat niet helemaal, voel ik wel dat juist door het vele oefenen en de ontspanning ik kracht uit mijn ademhaling heb kunnen halen.”

“Ik heb de weeën super goed kunnen opvangen dankzij de voorbereiding van jouw cursus.”

“Ik was echt blij met jouw cursus, het gaf mij vertrouwen om de bevalling in te gaan. Alsof ik mijzelf de juiste voorbereiding had gegeven: hartelijk dank hiervoor ♥

Ik kijk zo positief terug op mijn bevalling.”

Your Content Goes Here

” As you embark on the journey of birth, remember: your body is a vessel of strength, and each contraction is a testament to the extraordinary resilience within”

BREATHE INTO BIRTH

Modules

module 1: De weg naar binnen

In deze module neem ik je mee naar je eigen binnenwereld. Samen de verbinding met je lichaam, je ademhaling en je binnenwereld verkennen en verdiepen. Ik leg je uit waarom dit juist in je zwangerschap zo belangrijk is.

Ik neem je mee in de fysiologie van ademhaling. Het hoe en waarom van de manier waarop je ademt en hoe dit een verschil kan maken in je algemene welzijn, maar ook in de verdieping met jezelf. De rol hiervan tijdens je zwangerschap, je bevalling en erna.

Aan de hand van meditatie, visualisatie en ademwerk verdiepen we dit bewustzijn en het contact met jezelf en je kindje.

 

Module 2: Verlangens, behoeften, onzekerheden en angsten rondom je zwangerschap en bevalling

In deze module maken we ruimte voor dat wat er echt leeft in jou, wat jij belangrijk vindt en wat je echt nodig hebt. Waar liggen jouw verlangens en behoeften? We bewegen ook richting onzekerheden en misschien wel angsten. Je bekijkt ze zonder oordeel, je verwelkomt ze en reflecteert hierop.

Ondersteund met begeleide meditaties, reflectievragen en een fijne ademhalingsoefening.

Module 3: Lichaamsbewustzijn en ontspanning

In deze module verdiepen we het lichaamsbewustzijn, je wordt je bewust van de delen van je lichaam die nauw betrokken zijn bij het baren van je kindje en we gaan voelen hoe deze delen samenwerken in combinatie met je ademhaling. In deze module gaan we ook richting diepe ontspanning en mag je spanning en verkramping loslaten.

In deze module vindt je oefeningen en meditaties die je bovenstaande laten ervaren.

Module 4: Zenuwstelsel, bodymind connectie en mindset

In deze module gaan we in op het autonome zenuwstelsel, de connectie tussen lichaam en geest en het belang van een positieve mindset in relatie tot je bevalling.

In deze module vindt je oefeningen om je autonome zenuwstelsel te beïnvloeden en weet jij waarom dit ENORM belangrijk is. Reflectievragen en affirmaties voor zwangerschap en bevalling die je helpen richting een positieve mindset.

Module 5: Begeleiding door de stadia van je bevalling

In deze laatste module wordt je meegenomen in de verschillende stadia van je bevalling, de focus zal liggen op hoe je hier per stadium met je ademhaling, beweging en houding optimaal het geboorteproces kan ondersteunen en hoe je gebruik kunt maken van natuurlijke manieren van omgaan met pijn.

Ook neem ik je in deze module mee in de fysiologie en hormonen van bevallen.

 

Na dit programma…..

Sta je meer in verbinding met je ademhaling, je lijf en je kindje!

Heb je je angsten en onzekerheden aangekeken en erkend en voel je vertrouwen in jezelf

Maak je van rust en ontspanning je prioriteit

Weet je hoe je met je ademhaling weer kunt terugkeren bij jezelf

Sta je meer in verbinding met je gevoel

Heb je kennis en tools voor een bevalling in vertrouwen

Voel je dat lijfelijke voorbereiding een must is

Maak jij nog steeds ruimte voor jezelf en jouw welzijn omdat je voelt hoe belangrijk dit is voor jou en je kindje.

De deuren openen heel binnenkort

Op 3 juni openen de deuren opnieuw en jij kunt erbij zijn.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar jij het programma in je eigen tempo kunt volgen. Maar ik raad je aan tijdig te beginnen met de oefeningen zodat je ook alle tijd hebt om jouw zenuwstelsel tot rust te brengen zodat jij gaat voelen en herinneren dat jouw lijf dit kan! Tenslotte train je ook voor een marathon, dus dit wil jij zeker ook doen voor dit life-event!

Je behoud toegang gedurende je gehele zwangerschap tot de online leeromgeving.

1x per 2 maanden een extra online masterclass via zoom afgestemd op vragen en ervaring uit de groep.

JA, ik meld mij aan!