Breath Essentials

Jouw ademhaling heeft de kracht om de staat van je zenuwstelsel te veranderen. Met je ademhaling kun jij beïnvloeden hoe je je voelt en welke soort gedachten en gedrag je ervaart. Wanneer jij de staat van je zenuwstelsel veranderd, verander je de fysiologie in je lichaam en verander je je staat van zijn. Door regelmatig in te checken met je ademhaling en bezig te zijn met ademhalingsoefeningen , sta je beter in contact met wat je voelt en ervaart in je lichaam en wordt je veerkrachtig in het omgaan met emoties en hevige gevoelens.

Hoe klinkt dat? Breath Essentials gaat je hierbij helpen, het is jouw toolkit aan dagelijkse ademhalingsoefeningen met de fijnste, essentiële, simpele en effectieve ademhalingsoefeningen voor meer regulatie, vertrouwen, balans, veerkracht, flow en plezier in je dag.

Kom thuis bij jezelf!

Je ontdekt de kracht van je ademhaling. Je gaat voelen wat er leeft in jou en wat jij nodig hebt of waar je behoefte ligt. Je bouwt aan een veerkrachtig zenuwstelsel waardoor jij je meer bewust wordt van je staat van zijn en de staat die je graag wil bereiken, of dat nu meer rust en kalmte is of meer energie, vitaliteit of plezier. Gun jezelf die pauzeknop om te voelen, te ervaren en je zenuwstelsel te activeren, reguleren en te trainen.

Breath Essentials is je compacte toolkit aan simpele en effectieve ademoefeningen die je helpen om in ongeveer 10 minuten per dag de diepere connectie te maken met jezelf, je lichaam, gevoel en emoties.

In deze toolkit vind je:

  • Oefeningen die je helpt bij het vergroten van je adem en lichaamsbewustzijn.
  • Kalmerende oefeningen, die je helpen de veiligheid in je systeem te vergroten, waardoor je kunt ontspannen. Deze kun je bijvoorbeeld inzetten bij stress, paniek, overprikkeling of als je onrust ervaart of niet kunt slapen.
  • Activerende oefeningen die je helpen meer energie en beweging in je systeem in te gang zetten, deze kun je inzetten als je vastzit, je futloos voelt of je systeem shutdown ervaart.
  • Oefeningen die je helpen met training richting een veerkrachtiger zenuwstelsel.

Verdiep je relatie met je adem en je zenuwstelsel

Een check in met jezelf; een korte meditatie die het bewustzijn en de relatie met je ademhaling en lichaam versterkt. Je zenuwstelsel wordt tot rust gebracht waardoor je lichaam het signaal krijgt dat het veilig is om te mogen ontspannen. Je wordt bewust van hoe jij je echt voelt in dit moment.

Van overprikkeling naar rust

Van overprikkeling, stress of angst terugkomen naar de veiligheid en rust in jezelf. Altijd en overal toepasbaar. Maak je staat van zijn prioriteit en kom terug bij jezelf.

Bouw aan innerlijk vertrouwen

Een gronding waardoor de stevigheid en het vertrouwen in jezelf mag groeien. Een zenuwstelsel dat terug kan bewegen naar balans.

Van futloos naar nieuwe energie

Ook als je vastzit of je futloos voelt vindt je hier nieuwe energie en inspiratie. Beweeg en activeer je zenuwstelsel op een gebalanceerde manier.

Van vlak en vastzitten naar beweging

Een activering die zorgt dat de energie weer gaat stomen en je systeem in beweging komt, een korte intentionele, veilige ‘hyperventilatie’ vanuit je buik zorgt dat je je zenuwstelsel een reset geeft, zodat je geen externe zaken nodig hebt om weer te voelen.

Jouw slaap is prioriteit

Een rustige mind en diepe ontspanning bevorderen jouw slaapkwaliteit. Je kalmeert je zenuwstelsel met deze eenvoudige oefening. Heerlijk vanuit bed of gewoon als je wat meer ontspanning kan gebruiken.

Dagelijkse training voor meer innerlijke balans

Niet alleen in nood, maar op dagelijkse basis geef jij je zenuwstelsel aandacht. Jij werkt aan veerkracht en innerlijke balans. Door een korte, rustige en effectieve training om makkelijker terug te keren naar een staat van regulatie.

Dagelijkse training voor meer veerkracht

Niet alleen in nood, maar op dagelijkse basis geef jij je zenuwstelsel aandacht. Jij werkt aan veerkracht en innerlijke balans. Door te starten met een gereguleerde staat van zijn, je systeem te activeren en weer terug naar regulatie te keren, kies je bewust voor een kort stressmoment en voel je dat je ook weer kunt terugkeren naar een rustige staat van zijn. Een krachtige, activerende oefening die bijdraagt aan meer veerkracht!

Wat krijg je?

10 downloadbare MP3’s: krachtige en effectieve audio’s die je ademhaling maken tot jouw anker. Jouw toolkit voor regulatie, activatie en training van jouw zenuwstelsel.

Een video met visuele uitleg over hoe jij je ademhaling kan verbeteren en je ademhaling functioneel gebruikt.

Kies jij voor jezelf met deze Breath Essentials?

Ja, dit wil ik